ÄÄNITUOTANTO

ÄÄNITUOTANTO

Vaikuta äänituotannon kautta asiakkaiden mielikuviin ja tunteisiin.

Taustamusiikki rytmittää videon kulkua ja vetoaa katsojaan tunnetasolla. Erotu eduksesi messuilla ja netissä kustomoidulla äänimaailmalla. Äänituotannon avulla tehostat viestiäsi ja rajaat ulkopuolisia ärsykkeitä esimerkiksi messuosastolla tai ostoskeskuksessa. Praat Productions suunnittelee ja toteuttaa alusta loppuun äänituotannot yritysvideoihin ja presentaatioihin.

Viestin täytyy herätellä aisteja mennäkseen perille. Äänituotannon merkitys korostuu, kun sen avulla halutaan vaikuttaa kuulijan ostokäyttäytymiseen. Oikealla äänisuunnittelulla vaikutetaan asiakkaiden mielikuviin ja tunteisiin. Unohda hissimusiikki ja tilaa meiltä tasokkaat musiikit ja spiikit yritysvideoitasi varten.

Musiikki

Itse tuotetun musiikin ei tarvitse olla kallista. Oma Turussa sijaitseva studiomme mahdollistaa musiikin ja spiikkien tekemisen kohtuulliseen hintaan. Nauhoituksen jälkeen pääsemme editoimaan materiaalia suoraan samassa paikassa. Ei kalliita tuntitaksoja ja ylimääräisiä kustannuksia. Musiikin toteutuksesta vastaavat ammattimuusikot.

Spiikit

Jokainen yritys kuulostaa erilaiselta. Etsimme asiakkaillemme tuoreet ja imagoon istuvat spiikkaajat yritysvideoita varten. Äänitys hoituu omassa studiossamme. Jos sinulla on ajatus radiomainoksesta, kerro se meille. Autamme käsikirjoituksen tekemisessä ja hoidamme varsinaisen toteutuksen.

Kommentit suljettu.