MAINIOTA PORUKKAA!

TIETOA MEISTÄ

Praat Productions osk. tarjoaa asiakkailleen dynaamiset multimediapalvelut Varsinais-Suomen ja pääkaupunkiseudun alueella.

Toteutamme asiakkaillemme kattavat multimediapalvelut yritysvideoihin ja verkkosivuihin liittyvissä projekteissa. Olemme kunnostautuneet myös äänituotannon saralla: omassa studiossamme syntyvät laadukkaat musiikit ja osuvat spiikit.

Keitä me olemme?

Praat Productions osk. perustettin vuonna 2008, kun joukko multimedia-alan opiskelijoita halusi kehittää omaa osaamistaan yhteisten elokuvaprojektien merkeissä. Näistä vuosista olemme kasvaneet paljon sekä tekijöinä että yrityksenä. Nykyinen missiomme on selkeä: Keskitymme tekemään multimediatuotantoa verkkosivujen, videotuotannon ja äänituotannon parissa Varsinais-Suomen ja pääkaupunkiseudun alueella.

Miten me toimimme?

Me Praat Productionilla uskomme kommunikointiin ja yhteistyöhön. Uskomme myös siihen, että pienenä yrityksenä meillä on paremmat mahdollisuudet toimivaan viestintään niin asiakkaiden kuin työntekijöidemme välillä. Emme hukkaa resursejamme turhiin juokseviin kuluihin, vaan keskitymme olennaiseen. Ottaessasi yhteyttä meihin, tiedät, ettet ole vain asiakas asiakkaiden joukossa. Laaja yhteistyöverkostomme takaa sen, että löydämme sinulle jokaisen toimeksiannon kohdalla oikean ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi multimedipalvelua meiltä, neuvomme sinut eteenpäin tarvitsemasi avun luokse. Yhteistyö, sanojen takana seisominen ja huikeat projektit,
siinä toimintamme ydin.

Mainiota porukkaa!

Tässä muutama esimerkki tyyväisistä asiakkaistamme

 

logot2

Kommentit suljettu.