VERKKOSIVUPALVELUT

VERKKOSIVUPALVELUT

Praat Productionsin verkkosivupalvelut toteuttaa verkkokauppa- ja yritysportaaleja suomessa toimiville pk -yrityksille.

Palvelumme kautta voit myös tilata yrityksellesi tai yhdistyksellesi kotisivut ja mainossivut. Praat Productionsin verkkosivupalvelut suunnittelee ja toteuttaa kokonaan uudet sivut tai päivittää vanhat ajan tasalle. 

Toteutamme käyttäjäystävälliset verkkosivut, joilla erotut massasta ja kehität yrityksesi mielikuvaa. Responsiiviset verkkosivut mahdollistavat sivujen saumattoman skaalautumisen näytöstä riippumatta. Toimivien verkkosivujen avulla tavoitat uusia kohderyhmiä ja palvelet vanhoja asiakkaitasi paremmin.

Verkkokaupat

Kun me kartoitamme puolestasi sivuston tekniset vaatimukset, voit keskittää aikasi rauhassa yrityksesi verkkokaupan sisältöön. Perehdymme tarpeisiisi, etsimme verkkokauppaasi parhaiten sopivan ohjelmiston ja neuvomme sen käyttöönotossa. Autamme myös webhotellipalvelun hankinnassa.

Päivitykset

Onko käytössäsi esimerkiksi vanha Clover Shop ohjelmisto tai uusi Clover Shop x4? Kysy meiltä päivityspalvelustamme. Teemme mm. asennuksia, värimaailman muutoksia, lisäsivuja, bannereiden, maksutapojen- ja toimituskuluportaiden lisäyksiä, versiopäivityksiä ja muita vastaavia päivityksiä. Asiallisesti ja sovitulla aikataululla. Meille tuttuja verkkokauppa- ja julkaisualustoja ovat WordPress, Joomla, Osc, Virtuemart, Ecwid, Clover Shopx4, Woocommerce, Vilkas, Finqu …

Sisällöntuotanto

Osaava verkkosivutiimimme kattaa digivelhon lisäksi copywriterin ja graafisen suunnittelijan. Alustavasti toivomme, että asiakkaalta löytyisi tarvittava kuvamateriaali ja visio siitä, miltä valmiin kaupan tai sivun tulisi näyttää. Tarvittaessa pystymme kuitenkin myös tuottamaan sivuille hakukoneystävällistä myyvää tekstisisältöä ja graafisia elementtejä, valokuvamuokkauksia unohtamatta. Autamme myös sisällön suunnittelussa.

 

Praat productions, verkkosivupalvelut
Email: media@praatpro.com

 

Kommentit suljettu.